Συστατικά:
270 g αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
170 g ζάχαρη
250 ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
80 ml σπορέλαιο
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τζίντζερ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
50 g μαρμελάδα πορτοκάλι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C.
Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και τα μπαχαρικά, και βάλτε στην άκρη.
Ανακατεύουμε την κρέμα με τα αυγά, το λάδι, την μαρμελάδα και τη φλούδα πορτοκαλιού, προσθέστε τα ξηρά συστατικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά.
Αδειάστε το μίγμα στην φόρμα σιλικόνης I WANNA BE A STAR και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάστε το γλάσο με ανάμειξη της ζάχαρης με το χυμό, το περιχύνουμε στα muffins και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα γλασαρισμένα φρούτα