login_title ΕΓΓΡΑΦΗ
X
Είσοδος
Email:
Κωδικός πρόσβασης:

EN
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διεύθυνση: Ορτανσίας 37, 136-77 Αχαρναί, Αθήνα
Τηλ: 210-2477472

Fax: 210-6253839
E-mail: info@realshop.gr

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Μ'ama non m'ama

Μ’ama non m’ama
Προετοιμασία: 50 λεπτά
Υλικά για 10 άτομα :
1 / 2 λίτρο κρέμα γάλακτος
100 γρ κομματάκια μαύρης σοκολάτας
100 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος ψιλοκομμένα
100 g ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
60 g ζάχαρης
1 σφηνάκι ρούμι
επίσης:
250 g κρέμα γάλακτος
35 g ζάχαρης
Διακόσμηση :
σκόνη κακάο
Προετοιμασία :
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την μισή ποσότητα κρέμας με τη ζάχαρη και μόλις φτάσει σε σημείο βρασμού απομακρύνουμε απο το μάτι .
Αρωματίζουμε με ρούμι.
Χωρίζουμε το μείγμα σε τρία κύπελλα, δύο 170-g και ένα 220 g.
Βάζετε στα πρώτα δύο μέρη χωριστά την ψιλοκομμένη σοκολάτα γάλακτος και την λευκή σοκολάτα .
Στο μεγαλύτερο μέρος της κρέμας ( μείγμα 220gr) , προσθέστε τα κομματάκια μαύρης σοκολάτας. Βεβαιωθείτε ότι η σοκολάτα λιώνει εντελώς, ανακατεύοντας καλά, και στη συνέχεια αφήστε να κρυώσει .
Χτυπήστε την κρέμα με τα 250 g ζάχαρη άχνη, διαιρέστε έπειτα σε τρεις ίσες μερίδες και ανακατεύοντας απαλά από κάτω προς τα πάνω αναμείξτε με τα τρία κύπελλα της κρέμας και της σοκολάτας .
Ρίξτε την μους κάθε γέυσης εναλλάξ στα πέταλα της φόρμας FRT151 Μ’ama non m’ama της Pavoni.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα των μους και γεμίζουμε το κέντρο της φόρμας .
Τοποθετήστε την φόρμα στην κατάψυξη για 12 ώρες.
Αναποδογυρίστε την φόρμα και βγάλτε τα πέταλα σε μια πιατέλα φτιάχνοντας το σχήμα του λουλούδιου . Πασπαλίζετε το πιάτο με τη σκόνη κακάο.