login_title ΕΓΓΡΑΦΗ
X
Είσοδος
Email:
Κωδικός πρόσβασης:

EN
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διεύθυνση: Ορτανσίας 37, 136-77 Αχαρναί, Αθήνα
Τηλ: 210-2477472

Fax: 210-6253839
E-mail: info@realshop.gr

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  • ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 5-20/8
ΚΕΗΚ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ

Συστατικά:
1 αυγό
70 g αλεύρι
45 g ζάχαρη
20 g ψιλοκομμένα αμύγδαλα
1 κουταλάκι του κακάο
40 g βούτυρο
4 κουταλιές ζεστό γάλα
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

Γλασάρισμα :
125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
10 ασπράδια αυγών g
Χυμό λεμονιού 10 γρ
βούρτσα ζύμης

Μέθοδος:
Χτυπάμε το βούτυρο με τα αυγά, τη ζάχαρη και μαλακό βούτυρο μαζί.
Προσθέστε το γάλα, προσθέστε το ξύσμα πορτοκαλίου  και  ενσωματώστε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα αμύγδαλα. Προσθέστε μια γενναιόδωρη κουταλιά από το μείγμα κέικ με το κοσκινισμένο κακάο.

Ρίξτε το μίγμα κακάο μέσα στη φόρμα σιλικόνης  σε ξεχωριστούς χώρους και γεμίστε  με το κίτρινο μείγμα.

Λείανετε την  επιφάνεια και τοποθετήστε στο φούρνο στους 170 ° C για 20/22 λεπτά.

Όταν το κέικ είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο, περιμένετε 5 λεπτά και στη συνέχεια, αφαιρέστε από τη φόρμα και τοποθετήστε σε ένα ράφι που δροσίζει.

Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ, προσθέστε το ασπράδι αυγού και το χυμό λεμονιού.

Χτυπάμε καλά και στη συνέχεια βάζετε το γλασάρισμα σε ένα κορνέ  και κάντε τα περιγράμματα και τις λεπτομέρειες της αγελάδας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Σχεδιάστε τα μάτια και το στόμα χρησιμοποιώντας ένα πινέλο σιλικόνης.