login_title ΕΓΓΡΑΦΗ
X
Είσοδος
Email:
Κωδικός πρόσβασης:

EN
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διεύθυνση: Ορτανσίας 37, 136-77 Αχαρναί, Αθήνα
Τηλ: 210-2477472

Fax: 210-6253839
E-mail: info@realshop.gr

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Συστατικά για 6 / 8 άτομα:
180 g βούτυρο
60 g ζεστό γάλα
180 g ζάχαρη
230 g αλεύρι
30 g άνθος αραβοσίτου
30 g σκόνη κακάο
4 αυγά
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
3 πρέζες αλάτι
1 πορτοκάλι

Γεμίση :
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
30 g ζάχαρη άχνη
15 g σκόνη κακάο
1 σταγόνα βανίλια

Διακόσμηση:
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη

Προετοιμασία:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπώλ μέχρι το μείγμα να φουσκώσει και να δέσει. Χωρίς να σταματήστε να ανακατεύετε, προσθέστε το πολύ μαλακό βούτυρο σε κουταλιές, και στη συνέχεια το γάλα. Κοσκινίστε το αλεύρι και το baking powder, το αλάτι και το κακάο. Ανακατέψτε καλά, και αρωματίστε με το ξύσμα του πορτοκαλιού. Ρίξτε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης FRT101 Cuore Pavoni, ισιώστε την  επιφάνεια και τοποθετήστε το σε φούρνο προθερμασμένο στους 175 ° C για 38/40 λεπτά. Όταν το κέικ ψηθεί, απομακρύνετε από το φούρνο και περιμένετε 5 / 10 λεπτά πριν το αναποδογυρίστε  επάνω σε ένα δίσκο για να κρυώσει.

Γέμιση: Χτυπήστε την κρέμα με τη ζάχαρη άχνη, προσθέτοντας σταδιακά τη σκόνη κακάο και τη βανίλια.

Συναρμολόγηση : Ισιώστε  την επιφάνεια της πίτας,ξύνωντας την κορυφή με ένα μαχαίρι. Διαιρέστε οριζόντια σε δύο μέρη,  γεμίζετε με τη σοκολάτα και σαντιγί και ενώνετε  πάλι μαζί.


Διακόσμηση:
Πασπαλίστε με κακάο σκόνη. Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι χαρτόνι, κόψτε μια μεμβράνη με μικρές καρδιές, τοποθετήστε πάνω από την τούρτα και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη. Αφαιρέστε προσεκτικά το χαρτόνι.