Καλέστε μας στο 210 24 77 472
ΕΛ I EN
 

ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΙ ΤΑΙ ΚΟΚΤΕΗΛ

ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΙ ΤΑΙ ΚΟΚΤΕΗΛ

Για το πιο ωραίο και δροσιστικό κοκτέιλ Μάι Ται, θα χρειαστείτε ένα σέικερ με ένα σουρωτήρι, δύο ποτήρια και διακοσμητικά ξυλάκια για ντεκόρ!

Προετοιμασία 

Τρίψτε αρκετό πάγο για να γεμίσετε τα ποτήρια.

Βάλτε τον πάγο ξανά πίσω στην κατάψυξη μέχρι λίγο πριν να είστε έτοιμοι να σερβίρετε το ποτό.

Συστατικά:

3 μέρη ρούμι λευκό
3 μέρη μαύρο ρούμι
1 μέρος πορτοκαλί Curacao (ή Grand Marnier)
2 μέρη χυμό ανανά (φρέσκο ​​είναι εκπληκτικό, αν μπορείτε να το κάνετε)
2 μέρη γκουάβα χυμό
2 μέρη φρέσκο ​​χυμό  λάιμ
1 μέρος  σιρόπι  Orgeat (αμύγδαλο σιρόπι με πορτοκάλι ή τριαντάφυλλο)
1 μέρος ζαχαρόνερο ( 1/2 νερό - 1/2 ζάχαρη βρασμένα ελαφρώς και ανακατεμένα)
Θρυμματισμένα φύλλα μέντας για γαρνιτούρα (πολύ σημαντικό)
Φέτες ανανά για το γαρνίρισμα
Φέτα λάιμ για γαρνιτούρα

Διαδικασία:

  1. Βάλτε όλα τα υγρά συστατικά στο κοκτέιλ σέικερ.
  2. Συμπληρώστε τα 2 ποτήρια με τριμμένο πάγο.
  3. Ανακινήστε το κοκτέιλ με το σέικερ καλά, τουλάχιστον δέκα φορές.
  4. Σουρώνετε στα δύο ποτήρια.
  5. Σπάστε τα φύλλα μέντας ανάμεσα στα δάχτυλά σας και να αφήσετε να επιπλέουν στην κορυφή του ποτού.
  6. ΔΕΝ πρέπει να παραλείψετε το φρέσκο ​​δυόσμο - είναι το κλειδί για ολόκληρο το ποτό.
  7. Γαρνίρετε με ανανά και φέτες λαιμ.
  8. Εάν έχετε παρέα, αποθηκεύστε το σε μια κανάτα, αλλά φροντίστε να ανακατέψετε καλά πριν το σερβίρετε.

Tip: Δώστε μια ωραία διακοσμητική πινελιά σε όλα τα κοκτέιλ σας με τα καλαμάκια bamboo DOLPHIN.

Βρείτε μας στο Facebook