Χρόνος προετοιμασίας : 10’
Χρόνος ψησίματος : από 45’
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
½ πακέτο φύλλα κρούστας
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αβγό
1 κεσεδάκι γιαούρτι, πλήρες
1 κ.σ. κάππαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
Σε βουτυρωμένη ταρτιέρα βάζουμε τα φύλλα κρούστας,
Κόβουμε ότι περισσεύει και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Στραγγίζουμε τον τόνο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα σιλικόνης μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, με προσοχή να μη λιώσουν τα ντοματίνια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά.