Υλικά Για 4 μερίδες
600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια, καθαρό βάρος)
100 ml νερό
100 γρ. ζάχαρη
- Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
- Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι.
- Γεμίζουμε με το μίγμα τις παγοθήκες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 12 ώρες.
- Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιούμε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζουμε τα ποτήρια που εχουμε βάλει στην κατάψυξη να παγώσουν.