Καλέστε μας στο 210 24 77 472
ΕΛ I EN
 

Συνταγή για γρανίτα καρπούζι

Συνταγή για γρανίτα καρπούζι

Υλικά Για 4 μερίδες

600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια, καθαρό βάρος)
100 ml νερό
100 γρ. ζάχαρη

  1. Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
  2. Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το σιρόπι.
  3. Γεμίζουμε με το μίγμα τις παγοθήκες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 12 ώρες.
  4. Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιούμε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζουμε τα ποτήρια που εχουμε βάλει στην κατάψυξη να παγώσουν.

Βρείτε μας στο Facebook