Καλέστε μας στο 210 24 77 472
ΕΛ I EN
 

Συνταγή για γρανίτα καρπούζι

Συνταγή για γρανίτα καρπούζι

Υλικά Για 4 μερίδες-

600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια, καθαρό βάρος)
100 ml νερό
100 γρ. ζάχαρη

Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζι με το σιρόπι.
Γεμίζουμε με το μίγμα παγοθήκες και τις βάζουμε στην καταψυξη για περίπου 12 ώρες.
Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιούμε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζουμε τα ποτήρια που εχουμε βάλει στην καταψυξή να παγώσουν.