ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
180γρ αλεύρι
150 γραμμάρια ζάχαρη
80 γρ φιστίκια Αιγίνης
2 αυγά
1 απλό γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας γάλα
5 κουταλιές λάδι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 μικρό ποτήρι limoncello
1 πρέζα αλάτι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Ζεματίζουμε και ψήνουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε στεγνό τηγάνι, τα ψιλικόβουμε και τα προσθέτουμε στο αλεύρι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το γάλα, το γιαούρτι και το limoncello.
- Χτυπάμε τα αυγά για να ομογενοποιηθούν με τη ζάχαρη και τα αναμιγνύουμε με το αλεύρι και το υγρό μείγμα.
- Ρίχνουμε το baking powder στο τέλος , ανακατεύουμε καλά, και ρίχνουμε και το αλάτι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
! ΤΙP Για να ενισχύσετε το πράσινο χρώμα στα δεντράκια προσθέστε 2 κουταλιές βαφή ζαχαροπλαστικής.