Υλικά
180γρ. φυτική μαργαρίνη
1/3 κούπας ζάχαρη
1 ½ κούπα αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κούπα θρυμματισμένα κορν φλέικς
¼ κούπας ινδική καρύδα
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ χτυπάτε με το χέρι την μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
2. Προσθέτετε το κακάο και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα σας να γίνει ομοιογενές.
3. Ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας ελαφρά.
4. Προσθέτετε την καρύδα και τα κορν φλέικς.
5. Σε ένα ταψί σιλικόνης OP-OP ή σε μια βάση ψησίματος σιλικόνης TAPPETINO, βάζετε κουταλιά κουταλιά το μείγμα, χωρίς να το απλώσετε.
6. Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
7. Τα αφήνετε να κρυώσουν καλά και τα βγάζετε από το ταψί.